Lyriska

Kultur och skrift

Bygg en egen skrivarstuga på din tomt

Drömmer du som många andra om en egen skrivarlya? Tänk dig att kunna gå ut på din egna tomt och in i en stuga skapad för skapande.

Med inspirerande tavlor på väggarna och en bokhylla med inspiration och guider. En stor, mjuk fåtölj och ett litet soffbord med levande ljus. Pennor i olika färger, skrivblock, målarblock om du behöver skissa ner din karaktärs utseende eller miljön de befinner sig i.

Det är dock inte alltid så lätt som du tänkt dig att finna den sinnesstämningen. Vardagssysslor, familj, djur, vad som helst kan störa.

En skrivstuga för just dig

Eftersom skrivande är en process som kräver lugn och ro, är en skrivarstuga ett bra sätt för dig att få vara i fred. Kort sagt, du kan skapa just din bästa miljö för att få kreativiteten att flöda.

Din dröm kan bli sann

Först behöver du välja vilken typ av stuga du vill ha. Det finns massor av olika lösningar för dig att få en extra stuga på tomten. Välj ett Attefallshus för att göra det enkelt för dig. Eftersom det är färdiga byggsatser i tillåten storlek utan att du behöver bygglov, får du mer tid åt det du älskar – skriva!

Categories
Skriva, Tips