Lyriska

Kultur och skrift

Kläder med budskap

Vare sig du skriver för att förmedla underhållning, kunskap eller ett visst budskap kan du ibland behöva en knuff. Skrivkramp eller brist på inspiration kan drabba vem som helst, och då kan du behöva en uppiggande påminnelse. Vad skriver du om för teman och vilken målgrupp skriver du för?

HBTQ+ överallt

HBTQ+-frågor, i alla dess former och färger, har blivit skildrade i litteraturen ända sedan skrivkonsten uppstod. Idag är det ett tema som är ytterst populärt, både i vardagen och i litteraturen, och det är dessutom minst lika viktigt. Om du är en av dem som skriver för, om, eller till en HBTQ+-publik kan du behöva påminna dig om vad det är du vill uppnå. Här kan dina kläder hjälpa till, men bara om du väljer rätt.

Oavsett om du väljer en T-shirt med ett slående tryck, en tygkasse med svartvita färger, eller ett halsband med regnbågsmotiv, kommer du säkerligen att bli inspirerad. Du kommer ha snabb och enkel tillgång till citat som kastar dig in i rätt sinnesstämning. Skrivkrampen kommer att vara som bortblåst, bara genom att du ser dig själv i spegeln.

Låter sådana kläder och accessoarer intressanta så klicka dig runt online. Välj bland utbudet som säkerligen kommer att hjälpa dig i ditt skrivande, och i vardagen likaså.

Categories
Text, Tips